Ontdek de prachtige collectie van Golden Goose op Pauw.nl en laat je inspireren door de mooiste, exclusieve outfits. Golden Goose staat bekend om high-end fashion voor mannen en vrouwen. Niet alleen bedenken de ontwerpers iconische outfits, zij onderscheiden zich bovenal door het bieden van kwaliteit in zowel creatie als materiaal. De Italiaanse invloed van de ontwerpers vind je terug in de met zorg uitgekozen modellen.

Geïnspireerd door de grote modeshows worden de moderne outfits gemaakt met veel oog voor detail. Golden Goose is een mix van Italiaanse en Britse stijlen, met Venetiaanse ontwerpers aan het roer. Francesca Rinaldo en Alessandro Gallo hebben het Deluxe Brand in 2000 opgericht. De lijn kenmerkt zich door moderne creaties en elegante ontwerpen die opvallen. Een one-of-a-kind kledingstuk of paar schoenen vind je gegarandeerd bij dit exclusieve merk.

De design collectie richt zich met name op high end sneakers. De visie van Golden Goose is modern en creatief en onderscheid zich door uitstekende kwaliteit. De sneakers van Golden Goose zijn uniek en opvallend, met een nadrukkelijke ster als logo. Zowel dames als heren kunnen hun hart ophalen aan deze prachtige, exclusieve collectie in alle kleuren, vormen en maten. Prijzen varieren van 50 tot 1000 euro voor een uniek exemplaar.

Naast deze exclusieve sneakers is er ook een ‘Superstar’ collectie. Deze iconische sneakers zien er tweedehands uit, met een street-look alsof ze al jaren meegegaan zijn, inclusief zwarte vegen en rafels. Een uniek exemplaar bemachtig je voor een prijs die ligt tussen de 250 en 550 euro. Wat mensen aantrekt in deze Superstar-sneakers is het karakter van de schoenen, ze zien eruit alsof ze een avontuurlijk leven hebben gehad en vol zitten met authenticiteit. Met de aanschaf van een Superstar-sneaker is het bovendien goed mogelijk dat je een van de weinigen bent met deze sneakers!

Naast sneakers kun je bij Golden Goose zeker slagen voor prachtige laarzen voor zowel heren als dames. Van opvallend druk tot effen, hoog tot laag en van cowboy tot chique in alle kleuren en maten. Leuk te combineren met een vlot zomerjurkje, een skinny jeans of een denim short.

Naast footwear slaag je bij Golden Goose ook zeker voor een mooie, exclusieve sweater of een stoer biker-jack. Ook is er een prachtige collectie met wollen jassen en cashmere t-shirts, zowel effen als met opvallende prints. Zo slaag je zeker voor een mooie outfit voor een verjaardag maar ook voor een luxueuze look voor overdag is er genoeg inspiratie te vinden.

Bekijk de hele collectie op www.pauw.com/nl en bestel online.

Wist je dat Pauw.nl ook een Presale afdeling heeft? Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe items, collector’s items en presale artikelen. Ook kun je je favoriete items op je wenslijst zetten. Hiervan krijg je dan een melding als het artikel in de sale gaat.

Shop nu online en geniet van gratis verzending binnen de BENELUX. Gratis verzending wereldwijd bij bestellingen boven €1000,-. Onze klantenservice is bereikbaar per email op webshop@pauw.com, via live chat op de website of via WhatsApp. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 20 72 20 6 81.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.