Buggy rijden

Een spectaculair uitje is buggy rijden. Dit kun je bijvoorbeeld doen op het strand of door de bossen. Je voelt je al snel een echte rallyrijder, de spanning en adrenaline giert door je lijf. Het parcours is natuurlijk zeer afwisselend, waardoor je constant goed op moet letten. Na afloop is het leuk om nog ergens wat samen te gaan eten of te drinken. Reken maar dat je genoeg hebt om over te praten!

Samen een sportwedstrijd bezoeken

Of jullie nu houden van voetbal, basketbal of schaatsen, een sportwedstrijd bezoeken is altijd leuk. Nog leuker is het als jullie allebei fan zijn van dezelfde sportclub. Als je daar een wedstrijd van kunt bezoeken, kunnen jullie deze passie delen. Onderweg ernaartoe is het leuk om tijd met elkaar door te brengen. Daarna is het natuurlijk volop genieten van de wedstrijd en na afloop is er nog tijd genoeg om een hapje te eten of om wat te drinken.

Whisky proeven

Als dit geen vader en zoon uitje is! Whisky proeven is iets unieks. Natuurlijk is de smaak van whisky al zeer bijzonder, om dit met elkaar te delen is nog leuker. En wat zul je verbaasd zijn over de vele smaken die er zijn op het gebied van whisky. Onder begeleiding van een echte kenner zul je te weten komen hoe whisky wordt gemaakt en welke leuke weetjes er allemaal zijn. Natuurlijk is er voldoende tijd om tussendoor met elkaar bij te praten.

Kookworkshop

Een echt mannenuitje; samen koken. Onder begeleiding van een echte kok gaan jullie samen een gerecht maken. Natuurlijk krijgen jullie professioneel advies, maar het meeste moet je toch echt zelf doen! En dat maakt dit uitje zo leuk. Je bent actief bezig en afloop mag je jouw eigen creatie opeten. Natuurlijk met een lekker drankje erbij!

Stad bezoeken

Een stad bezoeken biedt veel voordelen. Het begint al bij de reis. Door te reizen heb je genoeg tijd om onderweg weer eens lekker bij te kletsen. En in iedere grote stad is natuurlijk veel te beleven. Op het gebied van cultuur, horeca en sport. Misschien hou je er wel van om eerst een mooie wandeling te maken samen door het stadspark. Daarna even lekker uit eten en dan nog even naar een voetbalwedstrijd van je favoriete voetbalclub. En in de binnenstad is het ’s avonds natuurlijk altijd levendig, wat het uitje alleen nog maar leuker maakt!

Museum bezoek

Als je als vader en zoon dezelfde passie deelt, dan is dat prachtig. Misschien is dat bij jullie wel kunst. Mooie schilderijen bekijken samen is dan het ideale uitje. Er zijn veel musea die zeer de moeite waard zijn om samen te bezoeken. In veel musea kun je prima wat eten en drinken. Hiermee kun je er een compleet uitje van maken samen.

Varen

Huur een mooie sloep of een zeilboot en ga lekker een dagje varen. Varen is ideaal als uitje. Je hebt namelijk uitgebreid de tijd om bij te kletsen, terwijl je ook nog eens onderweg veel ziet en meemaakt. Bijvoorbeeld als je voor een route kiest waarbij je zowel kunt genieten van de natuur als van de bruisende binnenstad. En je kunt zelf eten en drinken meenemen aan boord, dat scheelt weer in de kosten.

Sauna

Samen even helemaal tot rust komen. Genieten van een heerlijke massage. Lekker bubbelen in het bubbelbad en baantjes trekken in het buitenzwembad. Natuurlijk uitgebreid lunchen in de zon en daarna weer lekker de sauna in. Aan het einde van de dag ben je helemaal weer als nieuw en kun je genieten van een lekker diner bij de open haard. Een vader en zoon uitje waarbij je even helemaal tot elkaar kunt komen.

Karten

Het is en blijft een ideaal vader en zoon uitje; karten. Lekker rondscheuren over het circuit. Je hoofd helemaal leegmaken. De adrenaline giert door je buik. En dan komt het erop aan wie uiteindelijk de snelste is. Tussen twee races door kun je lekker wat drinken aan de bar. Mooi moment om weer even bij te kletsen samen!

Bergbeklimmen

Je kunt tegenwoordig ook bergbeklimmen in veel sportscholen. Op speciale klimwanden kun je onder begeleiding van een instructeur leren klimmen. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld naar de Ardennen te gaan, waar je in de echte natuur kunt klimmen. Het leuke van de klimsport is dat je samen hetzelfde doel hebt; namelijk de top bereiken. En als je dit gelukt is, geeft dit een enorm fijn gevoel. Bovenaan kun je heerlijk genieten van het uitzicht en het voldane gevoel. Na afloop van het klimmen, kun je samen genieten van een hapje en een drankje. Een ideaal vader en zoon uitje dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.