Diadora heeft met de ontwikkeling van de Utility-serie een nieuwe standaard gezet in de productie van veilige schoenen. Met hun sportieve, casual ontwerp lijken ze op sneakers. De schoenencollecties van de Italiaanse fabrikant zijn verkrijgbaar bij Pauw.com onder de namen Beat, Flow, Speedy en Run.

Wat maakt Diadora schoenen zo bijzonder

Iedereen voelt zich meteen op zijn gemak in de comfortabele Diadora-modellen. De fabrikant hecht veel belang aan de hoogwaardige uitrusting van zijn schoenen en produceert deze onder milieuvriendelijke omstandigheden. Het Cambrelle Sandwich materiaal dat dicht bij de voet ligt, wordt gebruikt als de voering van de Utility schoenen. Met hun schuimrubberen vulling garanderen de schoenmodellen een zo goed mogelijk comfort, wat nog wordt versterkt door de waterdichte en ademende PU-folie. De naden van de schoenen zijn afgedicht met een thermische tape en beschermen betrouwbaar tegen het binnendringen van vocht.

De nauwkeurig geselecteerde materialen garanderen een maximale weerstand. Diadora schoenen zijn licht en comfortabel om te dragen. Massieve inlegzolen bedekken het gehele oppervlak van de binnenzool en bieden een stabiele bescherming. De schoenen en sandalen worden gekenmerkt door hun hoge warmte-isolatiecoëfficiënt en kunnen ook bij buitengewone temperaturen worden gedragen. Diadora schoenen hebben een modern ontwerp dat overeenkomt met de Italiaanse stijl. Ze kunnen zowel worden gedragen tijdens de vrije tijd als bij vele gelegenheden.

Welke soorten schoenen maakt Diadora?

Door intensief onderzoek heeft Diadora schoenen ontwikkeld die aan de hoogste eisen voldoen. De Utility Work schoenenserie is een van de meest succesvolle collecties van de fabrikant. Een van de meest verkochte schoenen is de sportieve SIP-sschoen. Onder het motto “Diadora Beat Textile” maakte de Italiaanse fabrikant draagbare, modieuze werkschoenen. Diadora produceert de S3 schoen Diadora Run speciaal voor vrouwen. Het lichte, waterdichte model is comfortabel en lekvrij. De modellen van de Diadora Glove II-productlijn zijn vooral populair bij jonge dragers. Deze schoenen voldoen aan de eisen van de S3-veiligheidsklasse.

Schoenen met hoog draagcomfort

De nieuwe modellen omvatten de productlijn Glove, die worden gekenmerkt door hun hoge mate van comfort. Schoenen in de Diafora Utility lijn zijn uitgerust met een exclusief dempingssysteem met twee elastomeren van verschillende densiteiten. Deze bevinden zich in het hiel- en middenvoetgedeelte. Dit effectieve systeem absorbeert op een veilige manier een mogelijke impact en voorkomt negatieve trillingen in het hiel. Bovendien wordt de flexibiliteit en de drukverdeling in het voorvoet verbeterd. Alle schoenen van het Italiaanse merk hebben een zo goed mogelijke schokabsorptie met minder trillingen in de hielzone. Alle schoenen zijn ook ademend. Dit wordt bereikt door een ingenieus kanaalsysteem waardoor de schoen ondanks de lekvrije tussenzool kan ademen.

Hoogontwikkelde technologie voor perfecte temperatuurregeling

Een uniek systeem transporteert zweet en andere geuren naar buiten via het pompeffect dat ontstaat bij slijtage. Het door Geox ontwikkelde net-ademhalingstechnologie garandeert dat de hittebestendige zool voldoende lucht krijgt. Alle Diadora schoenen zijn uiterst slipvast en waterdicht. De schoenmodellen uit de Diadora Beat-serie zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en worden gedragen als lage schoenen of laarzen.

Wat zijn de voordelen van Diadora schoenen

Schoenen van Diadora kenmerken zich door hun goede afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen. De meeste modellen zijn uitgerust met een bovenmateriaal van waterafstotend nerf-leder. Bijpassende inlegzolen zijn gemaakt van flexibel materiaal, zoals latex met actieve kool, en versterkt met extra inzetstukken in het hielgedeelte. Een lekvrije binnenzool is ook een van de voordelen van deze hoogwaardige schoenen die je kunt bestellen bij Pauw.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.