Als je regelmatig te vinden bent in de sportschool is de kans groot dat je wel eens van een wrist wrap gehoord moet hebben. Een wrist wrap is het bandje dat om je pols gedaan wordt om voldoende steun te bieden aan je pols bij oefeningen die veelal te maken hebben met kracht. Gorillawear.com is bij uitstek de plek waar je moet wezen om de verschillende soorten modellen wrist wrap te kopen. Wrist wraps van Gorillawear zijn allemaal vervaardigt van top kwaliteit en bieden garantie voor stevigheid en comfort. Op de site van Gorillawear tref je de uitgebreide collectie wrist wraps.

Vervaardigt van stevig materiaal

Zoals eerder gesteld zijn de wrist wraps van Gorillawear vervaardigt van stevig materiaal. De wrist wraps zijn vooral te herkennen aan hun typische band die een brede omvang hebben en hierdoor de maximale ondersteuning biedt bij het uitvoeren van oefeningen waarbij er veel kracht bij gezet moet worden. Hierbij kan er vooral gedacht worden aan kracht oefeningen zoals bankdrukken. Doordat de stevigheid zorgt voor een maximale ondersteuning bij de pols wordt de kans op een blessure met significante proporties gedaald. De wrist wrap van Gorillawear zorgen ook ervoor dat je oefeningen in de sportschool met plezier uitvoert.

Verschillende modellen

De wrist wraps van Gorillawear zijn te verkrijgen in verschillende modellen en kleuren. Wil jij graag een wrist wrap aan doen die mooi past bij een rode of zwarte fitnes trui, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ook zijn er verschillende maten wrist wrap beschikbaar. Het maakt dus niet zoveel uit als je pols aan de kleine kant of aan de grote kant ligt. Voor elke maat is er bij Gorillawear een geschikte wrist wrap te vinden. De wrist wrap van Gorillawear zijn verder eenvoudig op te bergen in je sporttas. De handigheid van de wrist wrap is hierdoor een feit.

Geschikt voor welke oefeningen

De wrist wrap van Gorillawear is zoals eerder gesteld geschikt voor oefeningen waarbij er vaak kracht aan te pas komt. Er zijn hierbij speciale oefeningen waarbij de wrist wraps van Gorillawear het best uitkomen. Deze oefeningen zijn onder andere het bankdrukken. Bij het bankdrukken is belangrijk dat de pols op de juiste positie is en dat het in staat is om de overdracht van kracht eenvoudige te pareren. Dat is precies wat de wrist wraps van Gorillawear voor zorgt. Een andere oefening is de overhead press. Het accent bij deze oefening ligt bij het trainen van de schouders. De rode draad hierbij is dat je armen in koers moet zijn met je pols. Ook hierin speelt de wrist wraps van Gorillawear goed in. Een andere krachtoefening heet de “Snatch”. Het ligt hierbij in de bedoeling dat je in staat ben om een halterstang in een keer boven je hoofd krijgt. In het proces om dit voor elkaar te krijgen wordt er veel kracht op je polsen uitgeoefend. De wrist wraps van Gorillawear vangt deze druk heel goed op, waardoor je bijna niets zult merken. De wrist wraps bieden dus de ultieme oplossing om blessures te voorkomen.

Kiezen voor duurzaamheid.

Wrist wraps zijn overal te verkrijgen in verschillende soorten maten en kleuren. Maar niet iedereen garandeert kwaliteit. Het aanschaffen van een wrist wrap van Gorillawear is dat precies het geval. Je bent verzekerd van een product dat lang mee zal gaan en niet snel aan slijtage zal leiden. Bij het kopen van een wrist wrap is het algemeen advies om te letten op de lengte. De lengte bepaald namelijk hoeveel keer je om je pols heen kunt met de band. Met de lengte van een goede wrist wrap moet het mogelijk zijn om tenminste twee keer om je pols heen te gaan. De brede bandstrook van de wrist wrap van Gorillawear zorgt ervoor dat de band om je hand niet losrukt. Dat is juist het tegenovergestelde bij een wrist wrap die een dunnen bandstrook heeft. Aan de andere kant beschikken de wrist wrap van Gorillawear over een elastische sterkte die minimaal vereist is om voldoende steun aan je pols te bieden. De elasticiteit is andere kant niet te elastisch. Een te elastische wrist wrap kan namelijk voor de nodige ongemakken zorgen tijdens de oefeningen in de sportschool. Gelukkig is dat niet het geval.

Wrist wrap kopen

Ben je momenteel op zoek naar een goede wrist wrap, dan adviseer ik je om gerust een kijkje te nemen op de website van Gorillawear.com. Daar treft je een uitgebreid assortiment. Je kunt meteen je bestelling plaatsen en ook is er de mogelijkheid mo online te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.